Uncategorized

Sisustusoutletit Helsingissä

26.1.2013

Olen kolunnut pääkaupunkiseudun sisustusoutletteja ja tehtaanmyymälöitä lähiaikoina läpi oikein urakalla. Kaikki nyt ovat käyneet Arabiakeskuksen valtavassa Iittala-outletissa, mutta tiesittekö että Lundialla on pieni, mutta täpötäysi outlet-kellari Käpylässä? Artekillakin on outlet Artek-Aitassa Vallilassa. Sielläkin oli tarkoitus vierailla, mutta jäinkin oven taakse kurkkimaan, koska paikka olikin poikkeuksellisesti kiinni koko viime viikon. Jätkäsaareen Lauttasaaresta viime vuonna muuttanut vintage design outlet Tomorrow’s Antique on myös ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Se on suurinpiirtein Verkkokauppa.comia vastapäätä. Näistä mieleen jäi erityisesti Lundian outlet. Siellä kun oli oikeasti todella edullisia näytekappaleita ja ylijäämiä myynnissä! Suosittelen.

Pahoittelut pääkaupunkikeskeisyydestä tällä kertaa. Tehtaanmyymälöitä kun löytyy aika hyvin ympäri Suomeakin. Täällä lienevät kaikki listattuna!

Outlets in Helsinki!

Kuvat: Kotilo/Johanna, 4.kuva: Artek

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sarp 26.1.2013 at 13:01

  Mukava postaus, jossa upeat kuvat.
  Tosin nyt olen sitten harmistunut etten asu pääkaupungissa enää.
  Mitä menetettyjä design mahdollisuuksia!
  Tarttee tulla pakettiautolla kylään. :)

  • Reply Johanna 27.1.2013 at 11:36

   Ehkäpä ;) Kurkkasitko tuolta nettisivulta sen listan outleteista Suomessa? Aika monta oli pääkaupunkiseudun ulkopuolella!

   • Reply Sarp 27.1.2013 at 19:29

    No nythän mä sen vasta hokasin!
    Pitää kollata läpi.

 • Reply Pirita 26.1.2013 at 18:45

  Kiva ja hyödyllinen postaus, kiitos! Lundian Kellarista en tiennytkään, täytyykin poiketa kun ensi kerran sillä suunnalla ollaan. :)

  • Reply Johanna 27.1.2013 at 11:37

   Suosittelen! Siinä on showroom ja outlet yhdessä.

 • Reply Saija 27.1.2013 at 16:01

  Kiva kun muistutit tuosta Jätkäsaaren outletista, siellä pitäisikin käydä!

 • Reply Olli 29.1.2013 at 14:04

  Jätkäsaareen joulukuussa muuttaneena on jo monta kertaa pitänyt pistäytyä tiirailemassa vintage-outletia. Nyt sitä pitää sitten ihan kannustimien kera mennä. Tai ehkä täytyy pitää samantyyppinen outlet-tour.

 • Leave a Reply