Uncategorized

Supefront uudistaa Ikean kaappisi

18.3.2013

Kaikki varmaan tietävät Bemzin, josta voi tilata uuden päällyksen useimpiin Ikean sohviin. No, nyt on perustettu yritys, joka lupaa pimpata Ikean kaappisi, ja vielä edullisesti (esim. toisen kuvan koivusta ja messingistä valmistetut jalat 780 kr/4 kpl). Superfrontin ovet, jalat, tasot ja vetimet valmistetaan Ruotsissa. Sanomattakin on selvää, että tekisi mieleni hankkia ainakin jotkut tyylikkäät jalat uuteen makuuhuoneen kaappiin. Esimerkiksi koivun väriset Trestle-jalat voisivat tulla kysymykseen. Tiedossani ei ole toimittaako Superfront Suomeen, mutta se selviää varmaankin ottamalla yhteyttä. Jos olet suuntamassa Tukholmaan lähiaikoina, poikkea katsomaan näitä Moodiin (Regeringsgatan 47-55). Firman kotisivujen mukaan kaapinovia on pian saatavilla myös Ikean keittiönkaappirunkoihin. Mainiota!

 

supefront2supefront1

 

Everyone knows Bemz, right? Supefront has the same idea except that it offers new doors, handels, tops and even new colours to Ikea’s cabinets. The prices are inexpensive too for products manifactured in Sweden. Great work! I’m liking their design.

Kuvat: Superfront

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pipsa 29.3.2013 at 15:15

  Hei!
  Olen vastikään löytänyt blogisi, ja täytyy sanoa että se on loistava! Mukavaa vaihtelua, kun löytää sisustusblogin jossa oikeasti blogin pitäjällä on alaan liittyvä koulutustausta ja silmää ja makua yllin kyllin. Kuvasi ovat todella hienoja, ja tykkäsin todella myös kotisivuistasi!
  Tsemppiä valitesemallasi uralla!

  Ps. Kiitos vinkistä, kävin paikan päällä tsekkaamassa Superfrontin pop-up-shopin ja tuotteet olivat aivan mahtavan näköisiä! Jahka saamme asunnon ostettua, haluan ehdottomasti ikean kaapit vain siitä syystä, että voin ostaa Superfrontilta marmoritason ja kupariset pallovetimet. <3 I'm in love!

  • Reply Johanna 31.3.2013 at 14:11

   Moi Pipsa ja kiitos kommentista! Tuollainen palaute kyllä pientä bloggaria kannustaa! :)) Ai hitsi, olis kivaa päästä itsekin katsomaan noita Superfrontin juttuja Tukholmaan. Kiitti että raportoit tännekin, että hyvältä näytti. Nyt sitä tosiaan vois uskaltautua ihan tilaamaankin ainakin ne jalat.

  Leave a Reply