Uncategorized

Syyskuun 2013 väripaletti

5.9.2013

Pitkästä aikaa väripaletti olkaatte hyvät! Kuvat ovat Fantastic Frankin. Ne on stailannut Mimmi Staaf oman putiikkinsa tuotteilla. Opin juuri, että Mimmi Staafilla on nettikaupan lisäksi putiikki Tukholmassa (Ringdansvägen 3 Midsommarkransenissa). Putiikissa myydään Mimmin tyyliin kunnostettuja vanhoja huonekaluja sekä uusia sisustustuotteita. Sinne voisi joskus suunnatakkin!

Tämä on jännä asunnonvälitysyrityksen ja sisustusliikkeen yhteistyö. Fantastic Frank onkin aina tehnyt asiat vähän eri tavoin kuin perinteinen asunnonvälitysfirma. Lopputulos ei ehkä esittele kyseisen kämpän parhaimpia puolia, mutta minua tämä rauhallinen väriskaala ainakin inspiroi. Kulta/messinki näyttää hyvältä keltaisen, harmaan ja vaaleanpunaisen kanssa, vai mitä?

syyskuun_varipaletti2013fantastic_frank_mimmi_staaf1fantastic_frank_mimmi_staaf3fantastic_frank_mimmi_staaf2 fantastic_frank_mimmi_staaf5fantastic_frank_mimmi_staaf7

 

A cute appartment styled by Mimmi Staaf with the products from her own shop. I like this palette!

Kuvat: Fantastic Frank

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply JereVii 5.9.2013 at 09:11

  Mahtavia noi kirkkaan keltaiset väripisteet!

  http://omanelamanikuningas.wordpress.com/

 • Reply Pieni lintu 5.9.2013 at 11:29

  Kivat pienet väriläiskät! :)

 • Reply Pinja 5.9.2013 at 13:20

  Löysin Mimmi Staafin instagramin kautta nämä kuvat ja juuri eilen ihailin samoja! Voisin vetäistä heti samat sävyt omaan kotiin! Niin raikasta! Tuo Mimmin kauppa näyttää ihan karkkikaupalta, vaikka siellä myydäänkin sisustustavaraa ja niitä aivan ihanan värisiä kunnostettuja huonekaluja <3

  • Reply Johanna 13.9.2013 at 13:21

   Nimenomaan karkkikauppa! Tuntuu, että olen joskus löytänyt tuon aiemmin mutta unohtanut sittemmin sen olemassaolon. Kunnostetut huonekalut antoivat ideaa myös omiin proggiksiin!

 • Reply Saija 5.9.2013 at 15:52

  Ihan täydellinen väripaletti, juuri makuuni! :)

 • Leave a Reply