Uncategorized

Syysturussa

24.10.2012

 

Turku oli satanut täyteen keltaisia lehtiä. Mikä autuus, kun oli kerrankin aikaa käyskennellä ihan rauhassa tässä kaupungissa ja löytää uusia liikkeitä. Eihän niitä uusia nyt ihan kuin sieniä sateella synny, mutta aina sitä johonkin uuteen törmää, kun täällä aika harvoin tulee loppujen lopuksi käytyä. Tällä kertaa löysin  Brahenkadulta (2) aika söpön pikkuliikkeen nimeltä Muodossa, joka on aloittanut toimintansa jo puoli vuotta sitten tuolla paikalla. Muodossa on lifestyle-myymälä, josta löytyy tarkoin harkittu valikoima muotia, asusteita ja sisustustavaroita. Valikoimassa on sekä ulkomaisia että paikallisia tuotteita. Viidennessä kuvassa on Terhi Pölkin korkkarit, jotka ovat kuulemma olleet syyskauden hitti. Itse ihastuin erityisesti Aarrekid-lastenvaatteiden kuosiin (6. kuva). Vierailtuani Muodossa-putiikissa tapasin parhaan ystäväni, jonka kanssa suuntasimme uudistetun Kultatalon yläkertaan Bambu-ravintolaan. Viimeksi kävin jo kokeilemassa paikan luomumaitojäätelöä ja sitähän oli saatava taas uudestaan. Minttukookos- ja suklaachilijäätelöitä olen nyt testannut ja suosittelen erittäin lämpimästi! Niistä ensimmäinen meni kyllä jäätelömakujen topkolmoseen niin että hujahti. Bambunhan löytää myös Helsingistä, mutta sinne ei jostain syystä ole koskaan tullut eksyttyä. Tuo Turun Bambu oli sisustukseltaan todella persoonallinen. Keltaisen ja pinkin yhdistelmä ravintolassa kuulostaa äkkiseltään oudolta, mutta toimi hienosti! Bambun graafinen ilme on muutenkin mielestäni aika makea.

 

 

I’ve spent a few days in my hometown Turku since we have a short break from school right now. This time I found a new interior store called Muodossa on Brahenkatu (2). Such a cute little store with interior stuff, clothes and accessories (check out Aarrekid-collection and Terhi Pölkki’s shoes for instance). Products are both local and from abroad. After visiting Muodossa I had organic ice-cream at Bambu in Kultatalo with my best friend. I had chocolate-chili and mint cocos. Yummy!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pieni lintu 24.10.2012 at 11:21

  Ihanat syyskuvat!

 • Reply Suvi sur le vif 24.10.2012 at 18:05

  Tallustelin juuri tänään Leenaelinan ohi ja muistelin että bloggasit kaupasta, kiitos aina mielenkiintoisista vinkeistä! Ja täällä Turussa tosiaan on nyt aika maagista. :)

 • Reply Maire 25.10.2012 at 10:19

  (Tää nyt ei varsinaisesti liity tähän postaukseen), mutta sun täytyy saada ehdottomasti tää Kotilo-takki :)

  https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/tuote/kotilo-takki-038035-910

  • Reply Johanna 25.10.2012 at 12:34

   Kah! Ovatpas hyvän nimen takilleen valinneet. Ihan kiva, muttei ehkä kuitenkaan tarpeeks kiva tuolle hinnalle. :)

  Leave a Reply