Uncategorized

Taidetta ja askartelutarvikkeita

27.2.2013

bauhaus-archiv_kotilo


Minun mielestäni hauskimmat Berliinissä nähdyt paikat olivat Bauhaus Archiv -museo ja Modulor Material Total -taidetarvikemarketti. Ensimmäinen oli kätevästi ihan hotellimme lähellä. Museo oli aika pieni, mutta tutkimista riitti kyllä. Varsinkin museokauppa oli inspiroiva, kuinkas muutenkaan. Modulor Material Total -liikkeessä (kaksi viimeistä kuvaa) taas oli monta kerrosta erilaisia papereita, vihkoja, kansioita, säilytystarvikkeita, maaleja ja kyniä. Design-kirjoja ja -lehtiä oli kaupan myös. Marketin perällä oli aika mukava sisustuskauppa, jossa myytiin mm. Hayn ja Muuton tuotteita. Bauhaus-museosta kaappasin kainaloon yhden julisteen. Arvatkaapa minkä noista alemman kuvan julisteista?

PS. Huomasitte oikein – sivustolla on meneillään kasvojenkohotus. Kärsivällisyytä, jos lähipäivinä lataaminen kestää tavallista kauemmin. Kyllä se tästä lähtee, kun saadaan uudet rattaat rasvattua! :)

 

bauhaus-archiv2_kotilomodulor-material-system

modulor-material-system_sisustuskauppa

 

Two of my favourite places in Berlin: Bauhaus Archiv museum ja Modulor Material Total artist superstore.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply suvi m 27.2.2013 at 19:13

  Aivan ihana uusi banneri sinulla!

  • Reply Johanna 27.2.2013 at 19:41

   Kiitos Suvi! Oli saatava jotain rauhoittavaa kun on eletty monta vuotta niiden kaltereiden kanssa. :D

 • Reply Berliinin pieniä ostoksia | Divaani Blogit 12.3.2013 at 18:13

  […] nyt muiden kuvien puutteessa. Tein Berliinistä aika pieniä ostoksia, lähinnä paperitarvikkeita Modulor Material Total -kaupasta. Pantone-kortteja ostin ison laatikon. Nyt niitä on teipattuna ympäri kämppää. Miten […]

 • Leave a Reply