Uncategorized

Suunnittelutoimisto Kaapelitehtaalla

15.7.2013

Mietin hetken, miten tämän postauksen nimeäisi. ”Työpaikalla”-otsikko olisi tuskin innostanut kovin monta klikkaajaa näin keskellä heinäkuuta. Halusin nimittäin vilauttaa, miltä työharjoittelupaikkani Dog Design -suunnitelutoimiston tiloissa Kaapelitehtaalla näyttää. Täällä olen siis ollut työharjoittelussa maaliskuusta lähtien. Olen töissä koko kesän yhtä lomaviikkoa lukuunottamatta. Eikä paljon haittaa. Katsokaa nyt tuota toimistoamme! Kyllä viihdyn.

Kaapelitehtaan sisäpiha on varjoisa, mutta ikkunapinta-alaa on toimistolla niin paljon, että se on kyllä hyvin valoisa. Kaapelitehdas on muutenkin inspiroiva työympäristö. Siellä tapahtuu koko ajan jotain ja talon takana pauhaa meri. Kivaa on myös, että työmatkani tassuttelen kymmenessä minuutissa.

Harjoittelu on muutenkin ollut erittäin antoisa ja jengi ihana. Parasta on ollut päästä seuraamaan huippuammattilaisten työtä lähietäisyydeltä. Harjoittelusta täydet pisteet siis! :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I’ve been working as a graphic design intern at Dog Design graphic design agency since March. Here’s a few pictures pictures from our office at the Cable Factory. I love the office, it’s so bright and airy. The internship has also been amazing. Ten points!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Peeta 15.7.2013 at 22:19

    Tosi kivalta näyttää, kyllä kelpaa varmasti työskennellä tuolla :) Ja varmaan tulee enemmän käytyä Kaapelitehtaan näyttelyissä yms kun oot siellä jo valmiiks!

  • Reply Tiia 20.7.2013 at 20:49

    Kyllä tuolla kelpaa työskennellä, niin viihtyisää! :)

  • Leave a Reply