Uncategorized

Uuden vuoden taiat

9.1.2013

Tällä viikolla se viimein koitti – arki. Tosin ei kovinkaan rankassa muodossa vieläkään. Aloitan työharjoittelun vasta maaliskuussa. Sitä ennen on aikaa omille projekteille ja vähän matkustamisellekin, olen päättänyt.

Viime vuosi oli hurjan täynnä työntekoa ja puurtamista. Aika rankka vuosi kokonaisuudessaan muutenkin, mutta erittäin opettavainen. Kesäkuussa ostamani Hayn haitarikansio tuli vuoden mittaan ihan täyteen näytetöistä, mistä olen kiitollinen kaikille asiakkailleni. Tätä vuotta varten oli siis ostettava uusi kansio Pinosta. Sehän sopii ihan sattumalta myös uutuuttaan kiiltävään kalenteriin. Arsenaali vuotta 2013 varten alkaa siis olla kasassa. Viimeisessä kuvassa on joululahjaksi Berliinistä saatu keramiikkasiipi, josta on tuleva tämän vuoden talismaanini. Olen kantanut sitä kaulassa jo pari viikkoa. Jotain se on jo ehtinyt ilmiselvästi kuiskuttelemaan, sillä olen saanut päähäni, että Berliiniin on matkattava.

Mitä blogiin tulee, suunnittelen parhaillani uutta banneria ja paria erityisen kivaa postausta. Lähiaikoina pääsette tutustumaan ainakin erään ystäväni varsin inspiroivaan yksiöön. Luvassa on Lundiaa, keltaista, lautalattioita, taidetta ja kauniita astioita. Oliskin muuten kiva kuulla, minkätyyppisiä juttuja te tykkäisitte tänä vuonna erityisesti Kotilosta lukea. Ehdottakaapas!

 

 

I’m almost back in business, but not quite yet. I’m back in Helsinki but the practice period, that’s part of my graphic design studies, doesn’t begin until March. But I’m glad. I do need some time to rest. Last year was almost too full of work even though I’m very grateful for all the projects I was given the chance to do. Hay’s folder bought in June is now full of work samples so I had to get a new one. This one goes well together with the new orange calendar. There’s ”a talismane” in my hand in the last picture. It’s a Christmas present from Berlin. I wear it around my neck witch a leather string. It must have already whispered something to me because I’ve only recently discovered a desperate urge to visit Berlin. :) And that’s what I’m going to do.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Maire 9.1.2013 at 15:01

  Hauska sattuma! Olen juuri väsäämässä postausta juurikin kalenteriaiheesta. Ja hyvinkin samanlaisesta yksilöstä on kyse tässäkin tapauksessa :). Sulla on selvä oranssin kaipuu?

  • Reply Johanna 9.1.2013 at 15:14

   Katos! Ostin tuon oranssin kalenterin varmuuden vuoksi jo syyskuussa, koska edellisvuonna jäin sitä väriä ilman. Oranssin kaipuuta ehkäpä, mutta aika vahvasti myös vihreen (ei kovin yllättäen)!
   EDIT: Ai mut katos, ollaan keskusteltu aiemminkin samasta asiasta tuolla syyskuun postauksessa :)

   • Reply Maire 9.1.2013 at 17:00

    Näin muistelin myös :)

 • Reply noog 9.1.2013 at 15:43

  Hei, voisitko laittaa kalenterin jostain vaikka vain tyhjältä aukeamalta kuvan, itse havittelen samaa kalenteria mutta sisäsivuilta en ole löytänyt kuvia juuri mistään… :(

  • Reply Johanna 9.1.2013 at 15:56

   Moi Noog!
   Alla on linkki kuvaan, jossa näkyy kalenteriaukeama spiraalikalenterista. Oman kalenterini aukeamat on ihan samanlaiset, mutta ilman tuota spiraalia tietenkin.

   http://www.enannansida.se/bok/uploaded_images/almanacka2-728781.jpg

   Aukeamalla on koko viikko (ma-su) ja joka päivälle on rivit klo 7-19. Nimipäivämerkinnät puuttuvat. Suomalaiset pyhäpäivät voi tarkistaa kalenterin alkusivuilta. Itse sivuille niitä ei ole merkitty koska kalenteri on kansainvälisessä levityksessä.

   • Reply noog 9.1.2013 at 16:04

    Superkiitos Johanna! :)

 • Reply Pinja 10.1.2013 at 10:48

  Nuo kalenterit on niin hienon näköisiä! Ehkä pakko käydä katsomassa jos niitä vielä löytyisi! Ehkä se värivalinta on vaikea…

  Mulla ei ainakaan ole kummoisia toiveita sun blogille, tykkään siitä näin -jatka samaan malliin vaan :)
  Vaikka itsekin mietin täällä just samoja juttuja, kai sitä pitäisi edes banneri uusia näin uuden vuoden kunniaksi!

  • Reply Johanna 14.1.2013 at 12:15

   Kiva kuulla! Tuo bannerin suunnittelu on osoittautunutkin aika kinkkiseksi, kun en osaa päättää mihin suuntaan lähtisin…

  Leave a Reply