Vehreät vihreät

Peikonlehtiviidakossa

20.11.2014

Hei peikonlehteähän näkyy nyt joka puolella, joten sallinette vielä yhden postauksen aiheesta… Tässä muutama poiminta pikaisella googlauksella.

Tamara Tiaren kuosit ovat kuin suoraan 50-luvun Floridasta (tai Hawaijilta?). Voiko enää kauemmas päästä suomalaisesta marraskuusta? Tuo Rebelwallsin tapetti on myös hengästyttävän villi. Rebelwalls on mielenkiintoinen tuttavuus muutenkin. Mitäs sanotte esimerkiksi tuosta Bellewoodin maisemasta? Mistäköhän se on niin kovin tuttu? Designers Guildin tyynyn taas muistan nähneeni Sees by Sannin sisustuksessa. Kaunis ja villi, kuten peikonlehti.

peikonlehti_mostera_trendi_kotilo

1 Kith&Kin
Designers Guild
3 Tamaratiare
4 By Garmi
5 Rebelwalls

Now I see monstera everywhere!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Vilja @ muotoseikka 20.11.2014 at 10:04

    Tuo Tamaratiaren tyyny on äärimmäisen kaunis. Sopisi simppeliin sisustukseen katseenkiinnittäjäksi. Mutta ehkä en tuolla hintaa uskalla sitä hankkia, jos se sitten jääkin kaappiin. Mutta mitäpä jos hankkisi aidon peikonlehden sen sijaan? :)

    • Reply Johanna 20.11.2014 at 21:58

      Minunkin mielestäni se on ihan tajuttoman kaunis. Tykkään kyllä muistakin Tamaratiaren tyynyistä. Jokin niistä yhdistettynä geometrisin kuvioin koristeltuihin tyynyihin vois olla huippumakea yhdistelmä!

    Leave a Reply