Vehreät vihreät

Ruukkuhuumoria

10.2.2015

Vakavien valkoisten, perinteisten terrakottaruukkujen ja eriparisten Arabia-ruukkujen seuraan olen jo jonkin aikaa kaivannut yhtä oivaltavaa, söpöä tai erikoista kukkaruukkua. Käsintehtyä mieluiten ja vaikka ihan pikkuriikkistäkin. Tällä hetkellä netti (erityisesti Etsy) on pullollaan keramiikantekijöiden verkkokauppoja ja kaikenlaisia pikkuruukkuja. Alla olevista on vaikea osoittaa suosikkia, mutta isoin WOW menee tuolle Petit Beastin meduusan muotoiselle riippuruukulle. Ruukkutaidetta kertakaikkiaan!

Rukkuja_kotilo

1. Meyer Lavigne  2. Wacamoleceramic  3. Atelier Stella  4. Design Forest UK 5. Clay Opera (kuva ollut säilössäni postausta varten jo pitkään. Ei näytä olevan juuri tällä hetkellä ostettavissa keraamikon perhetilanteesta johtuen. Mutta tilauksia voi varmaankin tehdä. :) 6. Petit Beast

Incredible, cute and handmade (well almost all of them at least) ceramic pots. The Jellyfish Air Plant is just WOW!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply scaredy-cat 10.2.2015 at 10:10

    Hienoja ruukkuja – mua miellyttää erityisesti tuo kutonen. Ostin kesällä Berliinistä markkinoilta yhden ”ilmakasvin” (se on joku tillandsia kai), ja sen jälkeen olen harmitellut, etten hankkinut useampaa. Pelkäsin kai, että kärsivät matkalaukkureissusta… Mutta haluaisin ripustella niitä ikkunaan roikkumaan eri tasoihin. Pitääkö tässä siis lähteä uudestaan Berliiniin??

  • Reply Liinu 14.2.2015 at 19:07

    Eii, ihania!! Kiitos tästä postauksesta, mun on p.a.k.k.o saada toi numero viisi. Aivan mahtava.

  • Leave a Reply